Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen på NOENCOs nettstedet er kun ment som opplysning.

Informasjonen kan ikke anses som forsvarlig veiledning eller tilbud.

NOENCO påtar seg intet ansvar for nøyaktigheten av informasjonen på nettsiden, og kan derfor ikke holdes ansvarlig for transaksjoner gjort på grunnlag av denne informasjonen.

Vi vil påpeke at konfidensialiteten av ukrypterte e-poster sendt via eksterne nettverk ikke kan garanteres. Brukere skal ikke sende personopplysninger eller annen konfidensiell informasjon til NOENCO via ukryptert e-post.

NOENCO er ikke forpliktet til å utføre ordre eller instruksjoner som mottas via offentlig mail. NOENCO har rett til på kundens anmodning om å sende generell informasjon til mail adresse oppgitt av kunden. NOENCO er ikke ansvarlig for tap eller skade som følge av tap av eller endringer i slike meldinger.

NOENCO opphavsrett (c) og eierskap til all informasjon på nettstedet, inkludert varemerker og logoer. Opplysningene kan ikke gjengis helt eller delvis uten NOENCOs skriftlige samtykke. Informasjonen må ikke, uten samtykke fra NOENCOs, kopieres eller distribueres til andre brukere eller deles ut på et Intranet eller tilsvarende.

NOENCO forbeholder seg retten til når som helst og uten forvarsel å endre eller redigere innhold på nettstedet.