NOENCO ENERGIRÅDGIVNING

NOENCO henvender sig primært til virksomheter innen fiskeri, maritim transport og industri. NOENCO tilbyder effektivt og målrettet energirådgivningsarbeide.

Vi har fokus på våre kunders virksomhet, og arbeider alltid med en direkte og likefrem tilgang til oppgavene. Vi er spesialisert i rådgivning innenfor energioptimering og energiomlegging.

Basert på beregnet energioptimering konkretiserer vi de tingene som din bedrift kan gjøre for å optimalisere energibruk og redusere driftskostnader og utslipp. Dette styrker din fremtidige konkurransekraft og dit økonomiske fundament, og gjør deg mer konkurransedyktig i møte med en framtid med stadig strengere miljøkrav fra både myndigheter og kunder.

NOENCO hjelper din bedrift med Teknologiavklaring – før du legger inn en bestilling
NOENCO foretager energiscreening af alle typer industrier på sjø og land. Hvor ligger potensiale for optimalisering?
NOENCO forestår energirapport. Energiøkonomi, tilbakebetalingstid, investering, sparing. Rapport er klargjort for søknad om tilskudd, dersom muligt.
NOENCO håndterer din søknad på energisubsidier. NEX-søknad. ENOVA-søknad, Energispareordning i Danmark, EU regler, innovasjonsmidler i noen omfang.

Kunder opplever og sikres et problemfritt og strømlinjet forløp med NOENCO.
For oss og våre kunder er det resultatene der teller. Vår rådgivning baseres på faglig viten, kvalitet, troverdighet samt ønsket om å hjelpe Norge litt nærmere målet om å bli et lavutslipps-samfunn.

Vi har hele Skandinavia som arbeidsplass.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *